Jaké letní šaty budou hitem letošního roku? V nové sezóně vsaďte na styl a pohodlí!

 Komerční sdělení 
19. dubna 2024 11:20 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
V letošní letní sezóně budou trendy přírodní a také pastelové barevné odstíny mohito.com
Chcete-li v létě zazářit, můžete do svých outfitů zakomponovat i stylové dámské šaty. Jestliže nejste zrovna módní guru a netušíte, jaké modely budou letos v kurzu, nezoufejte! Níže vám totiž prozradíme, co právě frčí. Čtěte tedy s chutí dále a nechte se inspirovat společně s námi. Nebudete zklamané!

Jaké šaty pro ženy budou dobrou volbou do elegantních a volnočasových outfitů?

Do společenských a do pracovních outfitů se skvěle hodí dlouhé dámské šaty s rozparkem. Délku rozparku přizpůsobte vaší výšce a typu vaší figury. Hledáte-li společenské šaty na noční akce, zkuste do svých prohlížečů zadat slovní spojení: večerní šaty - mohito.com. Na tomto e-shopu si přijde na své každá milovnice módy. In budou také dámské šaty s průstřihy. Vybírat si můžete také modely šatů s romantickými volánky. Ty se vám budou hodit na volnočasové nošení i do společnosti. In budou letos v létě i midi šaty na jedno rameno. S obálkovými mini šaty můžete vyrazit v létě do města či na oslavu. V kurzu budou také dámské letní šaty s řasením. Řasení dodá vašemu letnímu outfitu patřičný šmrnc.

 

 

V kterých barevných odstínech letos vybírat dámské šaty na léto?

V letošní letní sezóně budou trendy přírodní a také pastelové barevné odstíny. Světle hnědé, růžové i krémové dámské šaty tak budou v létě perfektním řešením. Volit pak můžete do svých letních šatníků i černou a bílou klasiku. Tady jde totiž o barvy univerzální, které z módy nevychází. Černé a bílé modely letních šatů lze snadno zařadit i do tzv. kapsulových šatníků. Snadno je totiž sladíte i s doplňky se vzory či s motivy nebo s pestrobarevnými kousky. Motivy se pak mohou objevit také na letních šatech. Tady zpozorněte! K letním vícebarevným šatům nebo k šatům na léto se vzory a s motivy zase vybírejte spíše jednobarevné módní doplňky. Vše v duchu hesla, které říká, že méně je mnohdy více. Pro letošek jsou v módě zvířecí a květinové vzory či abstraktní motivy. Zaujmout by vás mohly i letní šaty na mohito.com. Tady si stylové oblečení najde bezpochyby i ta nejnáročnější zákaznice.

 

 

V jakých střizích vybírat dámské letní šaty a co materiál?

Dámy letos mohou vybírat šaty nejen podle ceny, ale také podle střihu nebo podle materiálu, z kterého jsou vyrobené. Letos budou v kurzu zejména volnější regular fit a relaxed fit model dámských šatů. V létě zkrátka pofrčí vzdušné a volné střihy. Pro inspiraci se podívejte i na oblíbený e-shop mohito.com. Zde je široký výběr šatů i overalů v nejrůznějších trendy barvách. Zaměříme-li se na materiály, budou v módě dámské šaty z přírodních tkanin. Tyto kousky mají spoustu předností. Jsou nejen vysoce módní a elegantní, ale také jsou odolné a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelnost je v poslední době velmi diskutovaným tématem. Svou troškou do mlýna tak můžete díky nákupu šatů z přírodních látek přispět i vy! Příroda to jistě ocení. V kurzu budou např. bavlněné kousky. Ty jsou velmi příjemné na dotek a také jsou skvěle prodyšné. A to je přesně ta vlastnost, kterou v létě u šatů hledáme.

Témata: šaty, rady, tipy, outfit
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?