Tipy na vánoční dárky

 Komerční sdělení 
10. prosince 2023 17:23 / Lucie Wirthová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Darujte svým blízkým to, co má smysl GS
Vánoce se blíží rychlostí blesku a vy nevíte jakými dárky udělat radost svým blízkým? Většina z nás si přeje hlavně zdraví, proto máme několik tipů, se kterými neuděláte chybu.

Tip pro babičku, aby byla dlouho zdravá

Vitaminy v jedné tabletě GS Extra Strong 65+ jsou jedinečné a speciálně vyvinuté pro lidi starší 65 let. Kombinace extra vysoké dávky vitaminu D s koncentrovanou formou omega-3 kyselin a navíc dalších 27 vitaminů a minerálů pro podporu imunity, vitality, mozku a zraku.

Tip pro dědečka, aby tolik nezapomínal

Lepší paměť, soustředění a prokrvení, k tomu slouží prémiové GS Ginkgo 60 mg s hořčíkem s vysokým obsahem extraktu z mladých lístků ginkga. Obohaceno o hořčík pro normální psychickou a nervovou činnost.

Tip pro tatínka, aby měl stále energii a zdravé srdce

Prémiový přípravek GS Koenzym Lipo Q10 s vysokou vstřebatelností, obohacený o vitamin B1 pro podporu srdce, normální energetický metabolismus, psychickou a nervovou činnost. Vhodný při užívání statinů, léků určených pro snížení hladiny cholesterolu.

Tip pro maminku, aby byla stále krásná a nestárla

GS Fit&Beauty Collagen obsahuje bioaktivní kolageny, které jsou vhodné pro krásné vlasy, hebkou pokožku a hladké nehty. Vitamin C se podílí na tvorbě kolagenu a přispívá k dobrému stavu kostí a kolagenních tkání, včetně chrupavek, vazů a šlach, a pomáhá k silné imunitě.

Tip pro bráchu, aby měl zdravé klouby a skákal jako kamzík

Doplněk stravy Cemio KAMZÍK® je špičkový kloubní přípravek, který má nyní 2x silnější složení a vánoční soutěžní balení, díky kterému můžete vyhrát hodnotné dárky v celkové výši 1 milion korun.

Tip pro ségru, aby neřešila pupínky na pleti

GS Pupalka pro krásu Vaší pleti a hormonální rovnováhu. Doplněk stravy obsahuje 500 mg EXTRA VIRGIN pupalkového oleje obohaceného o vitamin E pro krásnou a mladistvou pleť. Olej z pupalky dvouleté napomáhá k hormonální rovnováze a komfortu před menstruací a během menstruace.

Darujte zdraví pro celou rodinu s doplňky stravy GS a Cemio ve vánočním balení s tabletami navíc.

Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Pět věcí, které ženám ničí orgasmus. Prostě se jich zbavte

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?